Verhuisbedrijf Groningen

'Uw verhuizing in Groningen is volledig verzorgd zonder stress''

Hereplein GroningenVerhuizen kan een lastige en tijdrovende bezigheid zijn. Heeft u al eens een verhuizing meegemaakt, dan heeft u dit ongetwijfeld zelf ervaren. Van der Woude Verhuizingen heeft al vanaf 1927 jaar ervaring met verhuizingen en is dus hét verhuisbedrijf in omgeving Groningen.

 Wij nemen u deze zorg graag uit handen.

Verhuisbedrijf Van der Woude is:

  • Onbezorgd verhuizen in Nederland
  • Onbezorgd verhuizen naar het buitenland
  • Onbezorgd verhuizen voor senioren
  • Onbezorgd verhuizen van uw bedrijf

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om uw verhuizing van of naar Groningen te laten verzorgen door verhuisbedrijf Van der Woude? Neem dan direct contact met ons op via het offerteformulier of telefonisch via 050 534 74 19.


Een verhuizing wordt nog al eens onderschat. Het vraagt veel tijd om een verhuizing goed te laten verlopen. Vaak moeten mensen dan ook een beroep doen op vrienden en kennissen om te komen helpen.

Van der Woude Verhuizingen verzorgt al vanaf 1927 dagelijks verhuizingen en kan hierdoor iedere verhuizing professioneel en soepel laten verlopen. Onze medewerkers zijn professioneel en wij maken bovendien gebruik van modern materiaal en speciaal ingerichte vrachtwagen om uw verhuizing voorspoedig te laten verlopen. Ook beschikken wij over handige verhuisliften om uw inboedel veilig te verplaatsen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw inboedel veilig aankomt in uw nieuwe woning.

Geplaatst op Donderdag 26 November 2015