Onbezorgd verhuizen binnen Nederland

Van der Woude Verhuizingen is specialist in onbezorgd verhuizen.

Binnen Nederland of naar het buitenland, voor particulieren of bedrijven: ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing goed geregeld is en vlekkeloos verloopt.

Een verhuizing kan gaan om één object, bijvoorbeeld een piano, wasmachine of kostbare kunst. Of u wilt alleen de grote stukken door ons laten verhuizen. Maar u kunt er ook voor kiezen alles uit handen te geven. Dan pakken we voor u in, zorgen voor het demonteren van kasten en het weghalen van boekenplanken, het afhalen van de lampen, etc. En op de nieuwe bestemming pakken we uit, monteren de kasten en sluiten uw apparatuur aan. Tussentijds opslaan van inboedel kan natuurlijk ook. Wij zijn specialist in verhuizingen, klein en groot, ver weg of dichtbij.

Als u zelf de verhuisdozen wilt inpakken voor uw verhuizing, krijgt u van ons ruim op tijd de beschikking over verhuisdozen, schoon inpakpapier voor breekbare goederen en goede etiketten. Bij de verhuizing van uw inboedel maken wij gebruik van betrouwbare verhuiswagens, moderne hulpmiddelen en goede beschermingsmiddelen, dus uw kostbare spullen zijn in veilige handen.

Wanneer u het inpakken van de verhuisdozen zelf gaat verzorgen krijgt u ruim van te voren de beschikking over verhuisdozen, nieuw schoon inpakpapier voor de breekbare goederen en etiketten. Voor het verhuizen van uw inboedel worden handige hulpmiddelen en diverse beschermingsmiddelen gebruikt.

Wilt u een zorgeloze verhuisdag? Wij komen graag bij u langs om de wensen en mogelijkheden met u te bespreken. Ons bezoek en een passend prijsvoorstel zijn natuurlijk gratis en verplichten u tot niets. Een afspraak is zo gemaakt.