Onbezorgd verhuizen voor senioren

Wij zijn specialist in onbezorgd verhuizen.

We bieden een uitgebreide verhuisservice voor ouderen. Verhuizen kan ingrijpend zijn; wij begrijpen dat. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn begripvol en attent.
Wij kennen de weg in veel zorgcentra en seniorencomplexen in de regio. Hierdoor wordt ongemak  voor medebewoners zoveel mogelijk voorkomen.  

Onbezorgd verhuizen? Wij kunnen al het werk voor u uit handen nemen. Dan verhuizen wij niet  alleen de inboedel, maar verzorgen wij ook het in- en uitpakken van de verhuisdozen, het afhalen en weer ophangen van lampen, gordijnen en schilderijen. We installeren de benodigde apparatuur en monteren de kasten. Binnen de kortste keren heeft u het gevoel weer thuis te zijn.

Schoon opleveren van de woning

Moet u de woning schoon opleveren aan de verhuurder of nieuwe koper? Van der Woude Verhuizingen kan dit voor u verzorgen. Onze verhuisservice biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om overtollig meubilair af te voeren of vloerbedekking te verwijderen en af te voeren. Wij zorgen voor een schone woning die voldoet aan de eisen van de verhuurder of nieuwe koper.


Wilt u een zorgeloze verhuisdag? Wij komen graag bij u langs om de wensen en mogelijkheden met u te bespreken. Ons bezoek en een passend prijsvoorstel zijn natuurlijk gratis en verplichten u tot niets. Een afspraak is zo gemaakt.